Evolio lanseaza smartphone-ul M5

No Comment
, , , Android Smartphone https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/evoliom5.jpg?fit=536%2C364&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/evoliom5.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/android-smartphone/evolio-lanseaza-smartphone-ul-m5/#respond
361

Smartphone-ul M5 este noul smartphone din gama Evolio Multimedia, ideal pentru consumatorii de continut multimedia. Telefonul are ecran IPS de 5”, procesor Quad-Core, 1GB de RAM si baterie cu autonomie extinsa.M5 este primul telefon din Romania care beneficiaza de inlocuirea gratuita a display-ului spart.

evolio m5

Cel mai iportant beneficiu of
erit utilizatorilor M5 de catre Evolio este posibilitatea de schimbare a ecranului smartphone-ului, gratuit, o singura data in perioada de garantie, indiferent de cauza sau natura defectiunii, fie ca a fost scapat pe jos sau lovit accidental.

Cu aceasta ocazie Evolio introduce si sistemul de upgrade „over the air” pentru sistemul de operare.  Astfel, M5 este primul telefon Evolio care isi va face automat upgrade-ul la o versiune superioara a  sistemului de operare. Upgrade-ul se realizeaza fara interventii din partea utilizatorului, prin intermediul retelei de telefonie mobila sau printr-o conexiune Wi-Fi.

Noul smartphone Evolio M5 poate fi folosit atat pentru a viziona continut multimedia cat si pentru rezolvarea de sarcini profesionale precum accesarea mail-ului sau rularea de diferite materiale pe alte ecrane prin wireless display. Procesorul Quad-Core de la MediaTek impreuna cu memoria RAM de 1 GB si Flash de 8GB asigura functionarea fara cusur a mai multor aplicatii simultan si rularea jocurilor cu grafica solicitanta.

Autonomia extinsa a dispozitivului este oferita de bateria de 2000 mAh si de optimizarea sistemului de operare al telefonului, dar si de procesorul cu consum de energie redus.

”Prezentam astazi al doilea smartphone  al gamei Multimedia de la Evolio, care inseamna produse bine echipate hardware, cu capabilitati de redare excelenta a imaginii si sunetului. In plus dorim sa oferim clientilor nostri servicii care sa le aduca o mai mare valoare produselor si un confort sporit”, a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului Evolio M5 includ sistemul audio de calitate Digital True Surround , camera foto principala de 8Mp, Bluetooth,  echiparea Dual SIM si receptoarele GPS si Wi-Fi. Pachetul de vanzare include si o pereche de casti Evolio cu microfon de inalta calitate.

Pretul recomandat de vanzare a noului telefon Evolio M5 este de 499 lei, M5 putand fi achizitionat la pre-comanda, pana pe 10 iunie, la pretul promotional de 429 lei de pe site-ul evolioshop.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/evoliom5.jpg?fit=536%2C364&ssl=1

0 thoughts on “Evolio lanseaza smartphone-ul M5”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.