Android One a debutat în Turcia din mai 2015, iar acum se alătură un nou smartphone în familia Android One din Turcia.General Mobile a lansat smartphone-ul GM6 și rulează ANdroid 7.0 Nougat, iar acesta va primi actualizări de software obișnuite ca parte din programul Android One.

GM6

Smartphone-ul General Mobile GM6 vine cu un display IPS de 5 inch cu o rezoluție de 720×1080 pixeli, procesor pe 64biti quad core MediaTek MT6737T cu o frecvență de 1,5 GHz, 3 GB de RAM și stocare internă de 32 GB.

Smartphone-ul dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu dual LED-Flash, suport HDR, focalizare automată și detecție de față, iar camera foto frontală are 8 megapixeli și oferă un flash.În ceea ce privește bateria dispozitivului, aceasta are o cpacitate de 3000 mAh, iar smartphone-ul dispune și de conectivitate 4G LTE.

Prețul smartphone-ului General Mobile GM6 nu este încă cunoscut, dar acesta cel ai probabil nu va fi unul mare, mai ales dacă ținem cont că Android One este o linie de dispozitive low-cost.

adminAndroid Smartphoneandroid one,general mobile,gm6,smartphone android one
Android One a debutat în Turcia din mai 2015, iar acum se alătură un nou smartphone în familia Android One din Turcia.General Mobile a lansat smartphone-ul GM6 și rulează ANdroid 7.0 Nougat, iar acesta va primi actualizări de software obișnuite ca parte din programul Android One. Smartphone-ul General Mobile GM6...