HMD Global lansează primul smartphone cu Android, numit Nokia 6 și dispune de o carcasă fabricată complet din aluminiu.Nokia 6 are un ecran Full HD de 5,5 inch, procesor Snapdragon 430, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă care poate fi extinsă cu un microSD.Smartphone-ul are o cameră foto principală de 16 megapixeli și cameră frontală de 8 megapixeli.

Nokia 6

De asemenea, smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat, dispune de o baterie cu o capacitate de 3000 mAh, suport de amprentă digitală, sunet Dolby Atmos cu difuzoare stereo, Bluetooth și conectivitate LTE.

Veste proastă a acestui smartphone este că Nokia 6 va fi disponibil pentru cumpărare doar în China, la prețul de 245$.

Decizia HMD de a lansa primul său smartphone Android în China, este o reflectare a dorinței de a satisface nevoile reale ale consumatorilor în diferite piețe din întreaga lume.

Mai multe informații și sursa

adminAndroid Smartphoneandroid 7,hmd global,nokia,nokia 6,preț nokia 6,smartphone nokia
HMD Global lansează primul smartphone cu Android, numit Nokia 6 și dispune de o carcasă fabricată complet din aluminiu.Nokia 6 are un ecran Full HD de 5,5 inch, procesor Snapdragon 430, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă care poate fi extinsă cu un microSD.Smartphone-ul...