Google lansează Hangouts Meet pentru Android

No Comment
, , , , App https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/HangoutsMeet.jpg?fit=543%2C435&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/HangoutsMeet.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/google-lanseaza-hangouts-meet-pentru-android/#respond
179

Google a lansat Hangouts Meet, destinat mai degrabă clienților de afaceri decât, publicului larg.Hangouts Meet este un serviciu video care facilitează întâlnirea dintre membrii echipei.Noul serviciu acceptă conferințe video cu până la 30 de participanți.

Hangouts Meet

Principalele caracteristici:

  • Întâlniri video de înaltă definiție cu până la 30 de participanți
  • Acces rapid la întâlniri – trebuie doar să trimiți un link și să te conectezi cu un clic
  • Fiecare întâlnire are un număr de telefon de apelare pentru membrii echipei care preferă să apeleze
  • Se integrează direct cu Calendar, simplificând afișarea detaliilor importante pentru întâlniri și participarea instantanee.

Meet poate fi utilizat oricând cu echipele prin interemediul unei invitații, dar pentru a beneficia de toate funcțiile trebuie folosit un cont activat G Suite și care este autorizat să folosească Meet.

De asemenea, odată cu lansarea aplicației Hangouts Meet, Google a prezentat și aplicația Hangouts Chat, aceasta din urmă este în stadiu beta și vă puteți înscrie aici pentru testare.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/HangoutsMeet.jpg?fit=543%2C435&ssl=1

0 thoughts on “Google lansează Hangouts Meet pentru Android”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.