Files Go este o aplicație în versiune beta lansată de Google care vă ajută să gestionați inteligent stocarea și să păstrați telefonul curat și organizat.managerul de fișere Files Go vă poate ajuta să eliberați mai mult spațiu în mai multe moduri decât înainte, de asemenea, această aplicație vă poate sugera să eliminați aplicațiile pe care nu le mai utilizați de pe smartphone.

files go

Principalele caracteristici:

· Vă ajută să eliberați mai mult spațiu în mai multe moduri decât înainte.

· Vă sugerează să eliminați aplicațiile pe care nu le mai utilizați pentru a vă menține telefonul rapid

· Recunoaște și ajutață la eliminarea spam și a imaginilor duplicate.

· Găsiți documentele importante fără efort greoi.

· Distribuiți fișierele offline – rapid și securizat – cu apăsarea unui buton.

Distribuirea fișierelor offline se poate face între două dispozitive cu aplicația Files Go instalată și se poate face prin crearea unui ”hotspot rapid”.

Aplicația Files Go poate fi instalată pe dispozitivele mobile cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară.Această aplicație este disponibilă acum doar prin intermediul fișierului APK.

Update- Aplicația Files Go este disponibilă în versiune beta în Google Play
adminAppandroid,files go,google+,manager de fișiere
Files Go este o aplicație în versiune beta lansată de Google care vă ajută să gestionați inteligent stocarea și să păstrați telefonul curat și organizat.managerul de fișere Files Go vă poate ajuta să eliberați mai mult spațiu în mai multe moduri decât înainte, de asemenea, această aplicație vă poate...