Google a lansat pentru Android, aplicația de personalizare imagini de fundal.Prin intermediul aceste aplicații puteți seta imagini de fundal pentru ecranul dispozitivelor.În plus, aplicația afișează și imaginile personale din galeria de imagini și imaginile de fundal al dispozitivului, în plus, această aplicație afișează în interfața sa și imaginea curentă care este setată ca și imagine de fundal.

imagini de fundal

Aplicația oferă în fiecare categorie posibilitatea de a activa opțiunea ”Imagine de fundal zilnică”, care odată activată veți opține o imagine de fundal în fiecare zi.

Aplicația Imagini de Fundal poate fi instalată pe toate dispozitivele care rulează Android 4.1 sau o versiune ulterioară.

adminAppandroid,aplicație de personalizare,google+,imagini de fundal
Google a lansat pentru Android, aplicația de personalizare imagini de fundal.Prin intermediul aceste aplicații puteți seta imagini de fundal pentru ecranul dispozitivelor.În plus, aplicația afișează și imaginile personale din galeria de imagini și imaginile de fundal al dispozitivului, în plus, această aplicație afișează în interfața sa și imaginea curentă...