O nouă actulizare la versiunea 9.49 a aplicație Google Maps beta pentru Android vine cu o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să salveze locația de parcare, dar oferă și predicții climatice pentru dstinațiile dvs.Pentru a slava locația de parcare, pur și simplu dați clic pe butonul albastru care indică locația dvs. curentă și selectați opțiunea ”Salvați locul de parcare”.

google maps pentru android

Este suficient să salvați doar locul de parcare, dar pentru opțiuni suplimentare puteți accesa ”Locația parcării”, aici aveți posibilitatea de a modifica manual locația de parcare, să adăugați o imagine, introduceți o notă sau puteți vedea timpul rămas dacă acesta este setat pentru perioada cât mașina este parcată în locul respectiv.În plus, locația parcării poate fi partajată și cu alții, această posibilitate de a partaja locația este foarte utilă în cazul în care mai sunteți cu mai multe persoane și vă dați întâlnirea la locul parcării.

Aceasă caracteristică este disponibilă în versiunea beta a aplicație Google Maps și probabil va fi introdusă și în versiunea stabilă  Google Maps în actualizările viitoare.

adminAppgoogle maps,locația de parcare,parcare,salvare locația de parcare,salvare parcare
O nouă actulizare la versiunea 9.49 a aplicație Google Maps beta pentru Android vine cu o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să salveze locația de parcare, dar oferă și predicții climatice pentru dstinațiile dvs.Pentru a slava locația de parcare, pur și simplu dați clic pe butonul albastru care indică...