Când Microsoft a lansat aplicația Microsoft Edge pentru Android, aceasta a fost disponibilă numai pentru smartphone-uri și nu funcționa și pe tablete.Azi, browser-ul Edge pentru Android a primit o nouă actualizare la versiunea 1.0.0.1136.Această actualizare aduce compatibilitate și pentru tabletă cu Android.

edge

Câteva din opțiunile browser-ului Microsoft Edge, puteți sincroniza și continua pe PC, permite activarea temelor de culoare, care odată activată bara de stare va arăta diferit, în loc de culoarea albă, va adopta o culoare diferită, în funcție de site-ul pe care îl vizitați.

microsoft edge

Edge oferă câteva opțiuni bune de navigare pe internet , iar pentru a utiliza browser-ul și pe tablete cu Android, actualizați Microsoft Edge la cea mai recentă versiune.

adminAppbrowser edge,edge android,edge pentru tabletă,microsoft,mocrosoft edge
Când Microsoft a lansat aplicația Microsoft Edge pentru Android, aceasta a fost disponibilă numai pentru smartphone-uri și nu funcționa și pe tablete.Azi, browser-ul Edge pentru Android a primit o nouă actualizare la versiunea 1.0.0.1136.Această actualizare aduce compatibilitate și pentru tabletă cu Android. Câteva din opțiunile browser-ului Microsoft Edge, puteți...