Roamit- transferați fișiere între dispozitive

Roamit este o aplicație universală pentru Windows 10 care vă permite să transferați conținut între orice dispozitiv cu Windows 10 și Android.Aplicația vă permite să transferați orice tip de conținut, cum ar fi fișiere zip, MP4, CSS, etc.În plus, Roamit vă permite să transferați pe PC orice pagină web, similar cu funcția de la Microsoft ”Continuați pe PC”.Dacă utilizați Microsoft Launcher pe un dispozitiv cu Android, funcția ”Continuați pe PC” este disponibil doar în browser, în schimb, Roamit se integrează și în meniul de partajare din orice aplicație de pe dispozitiv petru a vă permite să trimiteți cu ușurință fișiere.

roamit windows 10

De asemenea, Roamit are un Cliboard universal, caracteristică care vă permite să vă sincronizați clipboard-ul pe toate dispozitivele, de exemplu, dacă copiați ceva pe PC-ul cu Windows 10, acest conținut va fi disponibil automat și pe dispozitivul dvs. cu Android.

roamit android

Roamit pentru Windows 10 și Roamit pentru Android permite utilizatorilor să facă rapid și ușor transfer de fișiere între dispozitive, iar caracterisitca ”Continuați pe PC” este utilă pentru a vizualiza o pagină web din browser-ul dvs. de pe PC.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/12/roamitwindows10.jpg?fit=640%2C456&ssl=1

0 thoughts on “Roamit- transferați fișiere între dispozitive”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.