Suamp- player audio cu redare și de pe YouTube

Google Play dispune de multe aplicații care pot reda conținut audio sau vide pe dispozitivlul utilizatorilor, dar cele mai multe playere poat reda doar conținutul stocat pe dispoztivul mobil sau SD, în tim ce Suamp poate reda muzică și de pe YouTube.Suamp este un media player audio pentru Android care poate reda atât muzica locală de pe dispozitivul utilizatorulul cât și de pe YouTube.

suamp

Pe lângă sprijinirea aproape a tuturor formatelor audio, Suamp oferă posibilitatea utilizatorilor de a reda fișiere audio și de pe YoouTube, posibilitatea de a căuta pe YouTube și posibilitatea de a reda liste de redare private sau publice de pe YouTube.

De asemenea, pe lângă caracteristicile menționate mai sus, aceste media player audio vine cu egalizator cu 6 benzi, poate amplifica sunetul de până la 200%, posibilitatea de a adăuga efecte cum ar fi Reverb, suport A2DP și cotrol căști, etc.

Aplicația Suamp este complet gratuită, fără reclame sau achizție în cadrul aplicației și poate fi instalată pe dispozitivele mobile cu Android

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/suamp.jpg?fit=547%2C480&ssl=1

0 thoughts on “Suamp- player audio cu redare și de pe YouTube”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.