Super Loud Volume Booster este o aplicație care vă permite să amplificați/creșteți sunetul pe dispozitivele cu Android cu până la 30-40% mai mult.Interfața cu utilizatorul permite ca amplificarea să fie aplicată sunetelor multimedia, cum ar fi, sunetele de sistem, notificări, a telefonului, a alarmei, în mod individual sau în același timp.

super loud volume booster

Aplicația dispune și de un egalizator cu presetări și posibilitatea de a regla manual benzile de frecvență și seările presetate care optimizează sunetul pentru diferite aplicații.De asemenea, aplicația oferă și un plyer de muzică și adaugă un widget în zona de notificări cu comenzile rapide a aplicației.

super loud volume

Super Loud Volume Booster este disponibilă pentru Android  gratuit, fără achiziție în aplicație, dar este susținută de reclame.

adminAppamplificare volum,android,booster,super loud volume booster
Super Loud Volume Booster este o aplicație care vă permite să amplificați/creșteți sunetul pe dispozitivele cu Android cu până la 30-40% mai mult.Interfața cu utilizatorul permite ca amplificarea să fie aplicată sunetelor multimedia, cum ar fi, sunetele de sistem, notificări, a telefonului, a alarmei, în mod individual sau în...