Tackl for Messenger- partajați rezultatele meciurilor de fotbal cu prietenii

No Comment
, , , , , App https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/10/tacklformessenger.jpg?fit=543%2C480&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/10/tacklformessenger.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/tackl-for-messenger-partajati-rezultatele-meciurilor-de-fotbal-cu-prietenii/#respond
165

Chiar dacă aveți instalată aplicația OneFootball pentru Android, pentru a urmări rezultatele echipelor favorite de fotbal, Tackl for Messenger vă permite să împărtășiți rezultatele în timpul meciurilor de fotbal cu prietenii pe Facebook Messenger.Aplicația permite alegerea a 8 echipe favorite de fotbal și puteți partaja rezultatele cu prietenii de pe Messenger, însoțită cu o imagine în funcție de stare.

tackl for messenger

Cu acestă aplicație vă puteți tachina prietenii în funcție de rezultatele echipelor favorite de fotbal, cum ar fi, dacă echipa unui prieten pierde, puteți trimite rezultatul meciului însoțită de o imagine haioasă.

De asemenea, aplicația vă permite să urmăriți ce se întâmplă pas cu pas cu echipele dvs. favorite, cum ar fi meciurile încheiate, rezultat la pauză, etc.

Tackl for Messenger poate fi instalată pe dispozitivele mobile cu Android 4.1 sau o versiune ulterioră și este necesar să aveți instalat pe dispozitiv și aplicația Facebook Messenger.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/10/tacklformessenger.jpg?fit=543%2C480&ssl=1

0 thoughts on “Tackl for Messenger- partajați rezultatele meciurilor de fotbal cu prietenii”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.