Word pentru Android a primit o nouă actualizare care adaugă suport pentru scrierea și editarea ecuațiilor de matematică.Acum, utilizatorii pot scrie ecuații matematice în format linear, cum ar fi a2+b2=c2 și Word permite conversia de afișare în format profesional, cum ar fi a² + b² = c².

word

word android

O altă noutate în aceste actualizări este disponibilă în PowerPoint.Utilizatorii pot afla cu ușurință cine a editat prezentarea PowerPoint și ce schimbări s-au făcut.Acest lucru se poate face prin verificarea diapozitivelor care sunt evidențiate cu o culoare verde.

Aceste actualizări pentru Word sunt disponibile pentru utilizatorii Office Insider, iar acestea probabil că vor fi incluse în actualizările viitoare ale versiunii stabile Word pentru Android.

adminAppandroid,ecuații,matematică,office,powerpoint,word
Word pentru Android a primit o nouă actualizare care adaugă suport pentru scrierea și editarea ecuațiilor de matematică.Acum, utilizatorii pot scrie ecuații matematice în format linear, cum ar fi a2+b2=c2 și Word permite conversia de afișare în format profesional, cum ar fi a² + b² = c². O altă noutate...