Intex a lansat primul său smartphone cu sistemul de operare Sailfish OS.Smartphone-ul Aqua Fish vine cu un display IPS HD de 5 inch cu o rezoluție de 720×1280 pixeli, 2GB de RAM și 16 GB de memorie internă care poate fi extinsă de până la 32 GB cu un micro SD.De asemenea, smartphone-ul rulează Sailfish OS 2.0 și are compatibilitate cu aplicațiile Android, astfel permite utilizatorilor să ruleze aplicații Android într-un mediu nou.

intex aqua fish

Smartphone-ul dispune de un procesor quad core cu o frecvență de 1,3 GHz, cameră foto principală de 8 megapixeli cu Dual LED, cameră frontală de 2 megapixeli și are o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.

Smartphone-ul Intex Aqua Fish are un preț de 5499 Rs pe Ebay.in. și va fi disponibil în săptămânile viitoare și pe Amazon, Snapdeal și FlipKart.

adminOther Phoneaqua fish,Intex,silfish os,smartphone
Intex a lansat primul său smartphone cu sistemul de operare Sailfish OS.Smartphone-ul Aqua Fish vine cu un display IPS HD de 5 inch cu o rezoluție de 720x1280 pixeli, 2GB de RAM și 16 GB de memorie internă care poate fi extinsă de până la 32 GB cu un...