Evolio lansează camera video de acțiune iSmart Ultra

No Comment
, , Gadgets https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/11/evolioismartultra.jpg?fit=550%2C480&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/11/evolioismartultra.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/gadgets/evolio-lanseaza-camera-video-de-actiune-ismart-ultra/#respond
420

Evolio a lansat camera video iSmart Ultra, cameră video de acțiune care filmează la calitatea 4K.iSmart Ultra captează imagini de o calitate excepțională și poate filma 4k la 30 frame-uri pe secundă. La rezoluția de 1080 pixeli Full HD camera poate înregistra până la 120 frame-uri pe secundă, ajungând la 240 cadre pe secundă în rezoluția 720 pixeli HD, permitând cu ușurință realizarea de filme slowmotion la o calitate profesională.

evolio ismart ultra

iSmart Ultra are un display de 2 inch, procesor Ambarella A12 și baterie de 1050 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 128GB.

Camera video sport Evolio poate fi folosită și pentru realizarea de fotografii clare și luminoase la o calitate superioară, întrucât dispune de lentile cu unghi de 170 de grade și senzor CMOS Panasonic 34110, ce permite un interval de focalizare de 12 cm la infinit. Astfel camera poate capta imagini de până la 12 MP în mod standard, iar cu ajutorul auto-temporizatorului de care dispune, poate surprinde 3 fotografii/secundă, 15 fotografii/4 secunde sau 30 imagini/8 secunde.

iSmart Ultra este un model de cameră de acțiune proiectat pentru a putea fi utilizat inclusiv pentru fotografierile și filmările  subacvatice. Carcasa de protecție de care dispune este waterproof și rezistă până la 50m adâncime.

Noul model de cameră video sport deține deasemenea capabilități WiFi, ce îi permit să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV.

iSmart Ultra mai dispune și de funcțiile: auto-timer, expunere ajustată, setare dată, microfon audio input, speaker audio output și este compatibilă cu  sistemele de operare Android, Windows, iOS, MacOS și Linux.

Și în ceea ce privește kit-ul de accesorii, iSmart Ultra nu dezamăgește și aduce utilizatorului un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit montarea camerei în diferite moduri. Astfel dispozitivul poate fi utilizat atât sub apă, pe bicicletă, motocicletă cât și  în mașină. În plus, pe langă cameră, carcasa rezistentă la apă și accesoriile de prindere, utilizatorul mai are incluse în kit un  alimentator și un cablu microUSB.

Evolio iSmart Ultra va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi la prețul promoțional de 559 lei. Oferta este valabilă până pe 20 noiembrie 2016, pentru  comanenzile online pe site-ul www.evolioshop.com.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2016/11/evolioismartultra.jpg?fit=550%2C480&ssl=1

0 thoughts on “Evolio lansează camera video de acțiune iSmart Ultra”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.