LG va preszenta la CES 2018 televizorul inteligent ThinQ

No Comment
, , , , , , Gadgets https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/lgthinq.png?fit=640%2C415&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/lgthinq.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/gadgets/lg-va-preszenta-la-ces-2018-televizorul-inteligent-thinq/#respond
272

La CES 2018, LG Electronics va ridica experiența de divertisment la domiciliu la un alt nivel prin introducerea tehnologiei inteligente (AI) ThinQ® și a unui procesor de imagine avansat în cele mai noi televizoare OLED și SUPER UHD.ThinQ permite implementarea a sute de cereri de voce utilizând platforma inteligentă deschisă a companiei, precum și serviciile AI terțe părți, inclusiv Google Assistant.

lg thinq

Cu AI, viitorii proprietari de televiziune LG 2018 (din seturile OLED și „Super UHD”) vor putea să-și folosească vocea pentru a spune televizorului să se închidă după ce programul pe care-l vizionează ajunge la finalizați sau chiar căutați anumite părți ale filmului pe care îl urmăriți la momentul respectiv.

U Google Assistant integrat, înseamnă că prprietarii televizolrului inteligent pot pune întrebări, să controleze dispozitive inteligente de acasă și multe altele. LG spune că Google Assistant va fi disponibil numai pe piețe selectate, însă nu spune care dintre acestea vor fi piețele. Televizoarele inteligente ThinQ 2018 vor putea servi și ca hub-uri inteligente de acasă, oferind acces la alte produse inteligente de acasă, cum ar fi aspiratoarele robotice, aparatele de aer condiționat, purificatoarele de aer, luminile inteligente, difuzoarele inteligente și multe alte dispozitive care se pot conecta la televizor prin Wi-Fi sau Bluetooth .

În ceea ce privește data de lansare sau prețul, echipajul Life’s Good nu dorește să dezvăluie acele informații încă. Ar trebui să aflăm mai multe despre gama TV inteligentă 2018 ThinQ săptămâna viitoare la CES din Las Vegas, Nevada.

Mai multe informații și sursa.
https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/lgthinq.png?fit=640%2C415&ssl=1

0 thoughts on “LG va preszenta la CES 2018 televizorul inteligent ThinQ”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.