Chiar dacă există mai multe modalități de a rula aplicații Android pe Linux, prin intermediul diferitelor emulatoare care pot compromite performanța sau chiar să izoleze întreaga aplicație Android.Pentru a nu întâmpina astfel de probleme, puteți încerca aplicația Anbox.Anbox este un proiect open source și poate rula aplicații Android pe un PC nativ.

anbox

Anbox este un sistem de operare complet, care rulează pe același nucleu ca sistemul de operare gazdă și orice aplicație poate fi utilizată.Acesta utilizează modulul Android 7.1.1, iar pentru a rula Anbox, distribuția Linux trebuie să accepte snaps.În acest moment, doar Ubuntu 16.04 sau o versiune mai nouă acceptă instalarea aplicației Anbox.

În acest moment, Anbox este în fază de dezvoltare pre-alfa, iar pentru a afla mai multe detalii și modul de instalare, accesați site-ul oficial Anbox.

adminLinuxanbox,android,android pe linux,linux
Chiar dacă există mai multe modalități de a rula aplicații Android pe Linux, prin intermediul diferitelor emulatoare care pot compromite performanța sau chiar să izoleze întreaga aplicație Android.Pentru a nu întâmpina astfel de probleme, puteți încerca aplicația Anbox.Anbox este un proiect open source și poate rula aplicații Android pe...