Adidas recomandă utilizatorilor miCoach să migreze la Runtastic

No Comment
, , IT News https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/runtastic.jpg?fit=640%2C394&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/runtastic.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/adidas-recomanda-utilizatorilor-micoach-sa-migreze-la-runtastic/#respond
177

Adidas a achiziționat în 2015 platforma digitală de sănătate și fitness Runtastic, iar acum Adidas a anunțat că va întrerupe dezvoltarea aplicației miCoach și recomandă utilizatorilor să migreze la Runtastic.Utilizatroii au la dispoziție aproape doi ani pentru a face acestă tranziție, mai exact până pe data de 31 decembrie 2018.Cu toate că aplicația miCoach va mai fi disponibilă până la sfârșitul anului 2018, aceasta nu va mai primi actualizări și va fi necesar ca utilizatorii să migreze cât mai rapid la Runtastic.

runtastic

De asemenea, Adidas oferă o soluție de migrare, care oferă posibilitatea utilizatorilor să transfere datele de antrenament de la Adidas miCoach la Runtastic.De asemenea, dacă v-ați abonat la newslettere Adidas sau Rebook sau folosiți contul pentru achiziții, detaliile contului dvs. de cumpărare și istoricul vor rămâne neafectate.În cazul în care contul dvs. ecistent este doar pentru utilizarea miCoach, acesta va fi șters cu datele dvs. atunci când serviciul se oprește definitiv.

Sursa

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/runtastic.jpg?fit=640%2C394&ssl=1

0 thoughts on “Adidas recomandă utilizatorilor miCoach să migreze la Runtastic”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.