Ericsson, Telstra și The Fox Innovation Lab lansează prima soluție de livrare de conținut pentru consumatorii de filme

No Comment
, , , , IT News https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/Ericsson_.jpg?fit=480%2C320&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/Ericsson_.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/ericsson-telstra-si-the-fox-innovation-lab-lanseaza-prima-solutie-de-livrare-de-continut-pentru-consumatorii-de-filme/#respond
681

Ericsson (NASDAQ: ERIC), Telstra și The Fox Innovation Lab de la 21st Century Fox prezintă în cadrul Mobile World Congress 2017 o soluție revoluționară de livrare de conținut video personalizat direct pe dispozitivele utilizatorilor, care nu va impact asupra performanțelor acestora sau asupra planului de date.

Ericsson_

Astfel, participanții vor primi o notificare atunci când cele mai recente filme care corespund intereselor acestora devin disponibile. Filmele apar în prim-plan pe dispozitivele clienților și pot fi cumpărate sau închiriate imediat, apoi vizualizate în 1080p HD cu o calitate audio superioară, fără întreruperi, atât online cât și offline, indiferent de conectivitatea rețelei.

„Această soluție este un exemplu de modul în care Ericsson, împreună cu lideri din industrii precum cea de conținut și cea de telecomunicați, livrează soluții inovatoare care vor transforma experiența de vizionare și vor crea noi modele de business și oportunități de monetizare”, a spus Per Borgklint, Senior Vice President, Chief Innovation Officer & Head of Business Unit Media, Ericsson. „Acest lucru va ajuta clienții noștri să fie competitivi și să devină pionieri digitali. Soluția este primul serviciu oferit de acest tip și un pas major înainte în industrie.”

„Clienții noștri iubesc conținutul de tip divertisment și îl urmăresc din ce în ce mai mult pe mobil”, a spus Andrew Penn, Chief Executive Officer, Telstra. „Rularea acestui pilot în colaborare cu parteneri inovatori este o modalitate bună pentru noi să testăm și să învățăm cum putem îmbunătăți experiența consumatorilor, în timp ce eficientizăm și rețeaua. Are potențialul să ofere consumatorilor o experiență video distinctă, livrând conținut video cu o calitate de studio și calitate audio superioară. Soluția va folosi Media Optimised Network a Telstra, inclusiv capabilități LTE-B pentru poziționarea conținutul în prim-plan, astfel încât impactul asupra traficului în rețea să fie cât mai mic, cu un cost aproape inexistent pentru infrastructură.”

„Ericsson este un partener de valoare și crucial pentru avansarea misiunii Fox Innovation Lab de a dezvolta experiențe mobile de ultimă generație”, a spus Hanno Basse, Chief Technology Officer, Twentieth Century Fox & Managing Director, Fox Innovation Lab. El a mai adăugat: „Acest pilot este primul pas în dezvoltarea viitoarelor soluții care vor însemna și o livrare de conținut mai rapidă și mai ușoară, direct în mâinile clienților noștri.”

Un proiect pilot al soluției va fi disponibil de această săptămână, timp de o lună. Un număr restrâns de clienți Ericsson, Telstra și Fox vor primi un dispozitiv mobil cu o aplicație test, oferindu-le acces instant la noi lansări de filme oferite de Twentieth Century Fox, la calitate 1080p full HD.
Acesta este primul serviciu de acest gen din piață, care oferă o soluție end-to-end, one-stop pentru procesare, distribuire, monetizare și consum media. Soluția se folosește de magazinul Ericsson MediaFirst, bazat pe cloud, dedicat procesării și generării de conținut, dar și de alte produse Ericsson, precum Unified Delivery Network pentru livrare de conținut global și MediaFirst TV Platform, pentru a oferi o experiență perfectă, personalizată și intuitivă.

Soluția pune la dispoziție furnizorilor de conținut un magazin online foarte sigur, de tip one-stop, pentru distribuție de conținut global. Studiourile pot avea control complet asupra calității experienței, chiar și pe dispozitiv, cu o securitate avansată. Acest lucru le permite să monetizeze mai bine conținutul de înaltă calitate și să obțină informații valoroase despre comportamentului consumatorilor.

Oferind acces instant la cele mai noi lansări ale studioului cu o experiență premium audio și vizuală, furnizorii de servicii își pot crește ARPU, diferențiându-se de competitori și scăzând costurile de distribuție. Mai mult decât atât, impactul asupra traficului de rețea și a resurselor este limitat, iar costurile pentru infrastructură sunt aproape minime.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/Ericsson_.jpg?fit=480%2C320&ssl=1

0 thoughts on “Ericsson, Telstra și The Fox Innovation Lab lansează prima soluție de livrare de conținut pentru consumatorii de filme”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.