Ericsson a încheiat un contract exclusiv pe mai mulți ani cu grupul de televiziune FOX din Orientul Mijlociu, prin intermediul căruia va furniza servicii de playout, administrare de conținut media și servicii de distribuție globală pentru trei noi canale HD ale FOX.

FOX Crime, FOX Life și FOX Rewayat au fost lansate luna trecută și sunt difuzate 24 ore din 24 din centrul de servicii media al Ericsson din Abu Dhabi.

Ericsson_Fox1

FOX Crime este primul canal de divertisment din Orientul Mijlociu cu conținut axat pe crime și investigații, oferindu-le telespectatorilor cea mai bună grilă de filme și reality show-uri din această categorie; în același timp, FOX Life va oferi un mix eclectic de conținut despre călătorii, mâncare, amenajări interioare și wellness, totul creat special pentru publicul din Orientul Mijlociu. FOX Raywat este primul canal FOX în limba arabă și va difuza un conținut variat, de la filme de dragoste la drame intense.

Conform acordului semnat, Ericsson va coda, folosind platforma sa de distribuție sigură pe Internet, toate canalele FOX pentru distribuția acestora în rețeaua globală de afiliați a companiei. Ericsson va oferi aceste servicii din centrele sale din Abu Dhabi și Hilversum, Olanda.

„Obiectivul FOX Networks Group este să ne continuăm dezvoltarea în Orientul Mijlociu, oferind, în același timp, o experiență de vizionare inegalabilă”, a spus Sanjay Raina, General Manager și Vice Președinte al FOX Networks Group Orientul Mijlociu. „Suntem încântați să ne continuăm parteneriatul de durată cu Ericsson, știind că ei se vor ocupa de gestionarea serviciilor de playout, administrare de conținut și distribuție de servicii media la nivel global pentru cele trei noi canale HD ale grupului nostru din Orientul Mijlociu. Avem mare încredere că ei ne vor putea susține în furnizarea de servicii rapide și sigure către toți telespectatorii noștri din regiune.”

„În ultimele 18 luni, ne-am concentrat pe dezvoltarea centrului de servicii media din Abu Dhabi, prin consolidarea relației cu rețelele de televiziune din regiune, dar și prin construcția unei echipe talentate care să se ocupe de livrarea acestor servicii către clienții noștri”, a spus Steve Nylund, Head of Broadcast and Media Services, Ericsson. „Noi credem că expertiza noastră la nivel global în gestionarea operațiunilor complexe de playout, alături de know-how-ul nostru local, ne fac partenerul potrivit pentru rețelele de televiziune din întreaga lume. Suntem fericiți să avem șansa să construim un parteneriat și mai puternic cu FOX în anii ce vor urma.”

Pe lângă cele trei noi canale, Ericsson administrează deja din centrul din Abu Dhabi alte șapte canale FOX: FOX Movies, FOX, STAR Movies, STAR World, FOX Action Movies, FOX Family Movies și FX.

adminIT Newsericsson,fox,rețea televiziune
Ericsson a încheiat un contract exclusiv pe mai mulți ani cu grupul de televiziune FOX din Orientul Mijlociu, prin intermediul căruia va furniza servicii de playout, administrare de conținut media și servicii de distribuție globală pentru trei noi canale HD ale FOX. FOX Crime, FOX Life și FOX Rewayat...