Glue Engine- motor grafic pentru jocuri creat de MadSkin Studios

No Comment
, , IT News https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/GlueEngine.png?fit=543%2C408&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/GlueEngine.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/glue-engine-motor-grafic-pentru-jocuri-creat-de-madskin-studios/#respond
194

Glue Engine este un motor grafic pentru jocuri, inca in stadiu de dezvoltare beta creat de compania romaneasca MadSkin Studios.Acesta este dedicat atat dezvoltatorilor profesionisti, cat si dezvoltatorilor ocazionali sau obisnuit, care nu au creat un joc pana acum.Glue Engine va permite sa creati jocuri foarte rapid, fara a fi nevoie de cunostinte de programare.

Glue Engine

Glue Engine are cel mai simplu aspect conceput pentru dezvoltatorii si utilizatorii obisnuiti care doresc intr-adevar sa se concentreze asupra mecanicii jocului si nu a unui motor cu design

complicat.principalele butoane care permit utilizatorilor crearea jocului sunt in interfata structurata si restul in sectiunea Tools.

Glue Engine este un motor grafic care permite utilizatorilor care detin un computer sa creeze jocuri pentru platforma Windows foarte rapid. Este foarte usor de utilizat si poate fi folosit atat de utilizatorii obisnuiti care nu au cunostinte de programare cat si de utilizatorii mai experimentati. Jocurile care se pot creea cu acest motor grafic sunt: FPS, MMO, Racing si custom.

Versiunea stabila va fi lansata in iunie 2015, dupa care echipaMadSkin Studios va lucra la o versiune a Glue Engine pentru al face disponibil si pe platforma Android, Windows Phone si iOS.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/03/GlueEngine.png?fit=543%2C408&ssl=1

0 thoughts on “Glue Engine- motor grafic pentru jocuri creat de MadSkin Studios”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.