Microsoft a achiziționat compania Swing Technologies, produătorii celei mai apreciate aplicații foto SWNG și va aduce talentul și tehnologia companiei Microsoft.Angajații companiei Swing se vor alătura echipei Skype de la Microsoft.Echipa Swing va aduce expertiza de vârf în domeniul tehnologiei imaginilor și a experiențelor clienților pentru a oferi inovații chei pentru mesajele Skype și experiențele de apelare.

swng

„Aceasta este o oportunitate unică pentru echipă de a aduce ideile noastre la un public global”, a declarat Tommy Stadlen, co-fondator al Swing Technologies. „Este un moment interesant să vă alăturați companiei Microsoft, care este înfloritoare sub conducerea lui Satya Nadella. Credem în puterea mărcilor și a tehnologiei, astfel încât misiunea și valorile Skype rezonează puternic cu noi „.

Mai multe informații și sursa
adminMicrosoftaplicație,imagini,microsoft,skype,swing,swing technologies,swng
Microsoft a achiziționat compania Swing Technologies, produătorii celei mai apreciate aplicații foto SWNG și va aduce talentul și tehnologia companiei Microsoft.Angajații companiei Swing se vor alătura echipei Skype de la Microsoft.Echipa Swing va aduce expertiza de vârf în domeniul tehnologiei imaginilor și a experiențelor clienților pentru a oferi inovații...