Microsoft a anunțat că se alătură echipei Bitdefender, Lookout și Ziften pentru a extinde acoperirea soluției de securitate Windows Defender Advanced Threat Protecțion.Această colaborare a Microsoft cu cele trei companii de securitate va aduce ATP pe dispozitivele MacOS, Linux, iOS și Android.Bitdefender, Lookout și Ziften vor alimenta toate informațiile de detectare a amenințărilor într-o singură resursă centrală și poate fi folosit de echipele de securitate pentru a supraveghea toate amenințările dintr-o singură locație.

windows defender atp

De asemenea, Microsoft spune că parteneratul cu aceste trei companii de securitate este doar începutul, iar în viitor vor exista mai multe parteneriate strategice pentru a îmbunătății securitatea rețelelor și la instalarea bazelor.Fiecare dispozitiv care este conectat la Windows Defender ATP are atribuit o cronologie proprie și este posibil ca istoricul evenimentelor să revină la șase luni.

Compania detaliază fiecare dintre cele trei noi parteneriate:

  • GravityZone Cloud de la Bitdefender le permite clienților să vizualizeze informații complete despre informații și amenințări cu privire la malware și fișiere suspecte, cum ar fi tipul de amenințare, categoria de amenințări și multe alte detalii relevante.
  • Lookup Mobile Endpoint Security oferă clienților o vizibilitate în timp real în incidente pe dispozitivele mobile și le permite acestora să răspundă rapid și eficient.
  • Siften Zenith de la Ziften și platforma de operațiuni de securitate îi ajută pe clienți să detecteze atacurile și exploatările de la zero, să descopere întreaga gamă de încălcări și să răspundă repede la atacurile de conținut.

Bitdefender are deja disponibilă previzualizarea publică GarvityZone Cloud, iar Ziften și Lookout urmează să se alăture în curând cu p revizualizare publică.

adminMicrosoftSecuritateatp,bitdefender,gravityzone cloud,lookout,microsoft,windows defender advanced threat protection,ziften
Microsoft a anunțat că se alătură echipei Bitdefender, Lookout și Ziften pentru a extinde acoperirea soluției de securitate Windows Defender Advanced Threat Protecțion.Această colaborare a Microsoft cu cele trei companii de securitate va aduce ATP pe dispozitivele MacOS, Linux, iOS și Android.Bitdefender, Lookout și Ziften vor alimenta toate informațiile...