Microsoft a lansat serviciul Docs.com în 2015, pentru încărcarea și partajarea documentelor Office, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Sway sau Mix video, în plus, utilizatorii pot adăuga și PDF-uri sau URL-uri pe pagina lor.Microsoft a anunțat recent că serviciul Docs.com nu va mai fi disponibil din data de 15 decembrie 2017.

docs

Microsoft consideră că odată cu achiziționarea Linkedin și SlideShare, reprezintă platforma ideală pentru publicarea de conținut Word, PowerPoint și PDF cu publicul său de 70 de milioane de profesioniști, în plus, OneDrive oferă instrumente pentru partajare particularizată, setări de permisiune și securitate pentru a partaja și a proteja datele și conținutul.

Închiderea Docs.com va fi în mai multe etape, după cum urmează:

  • 9 iunie 2017 – crearea de conturi noi Docs.com nu va mai fi acceptată. Dacă aveți un cont existent Docs.com, veți putea în continuare să vizualizați, să editați, să publicați, să descărcați și să ștergeți conținutul existent. Dacă aveți pagini Jurnal și Despre existente, veți putea să le editați pe Sway.com.
  • 19 iunie 2017 – dacă utilizați Docs.com cu un cont de la locul de muncă sau de la școală, administratorul Office 365 poate migra automat tot conținutul Docs.com în OneDrive pentru business în numele dvs. Vom actualiza acest articol cu informații specifice la această dată.
  • 1 august 2017 – publicarea și editarea conținutului pe Docs.com nu va mai fi acceptată. Dacă aveți un cont existent Docs.com, veți putea în continuare să vizualizați sau să descărcați conținutul existent.
  • Între 9 iunie și 14 decembrie 2017 – dacă aveți un cont existent Docs.com, puteți să vă conectați și să alegeți copierea de backup automată a conținutului în OneDrive. De îndată ce datele dvs. sunt transferate acolo, experiența Docs.com va deveni doar în citire și linkurile la documentele și fișierele dvs. vor fi redirecționate către locația nouă din OneDrive.
  • 15 decembrie 2017 – site-ul Docs.com și tot conținutul său vor fi suspendate oficial. Site-ul nu mai va fi accesibil după această dată.
  • 15 mai 2018 – toate linkurile către conținutul Docs.com pe care le-ați partajat anterior cu alte persoane și care au fost redirecționate automat la conținutul transferat pe OneDrive (sau OneDrive pentru business) vor înceta să funcționeze după această dată.

Mai multe informații despre cum puteți muta fișierele și conținutul Docs.com și sursa.

adminMicrosoftdocs.com,documente,microsoft,office
Microsoft a lansat serviciul Docs.com în 2015, pentru încărcarea și partajarea documentelor Office, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Sway sau Mix video, în plus, utilizatorii pot adăuga și PDF-uri sau URL-uri pe pagina lor.Microsoft a anunțat recent că serviciul Docs.com nu va mai fi disponibil din data de...