Apel Wi-Fi de la Orange este disponibil și pentru iPhone

No Comment
, , , Telecom https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/orangelogo.png?fit=640%2C339&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/orangelogo.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/telecom/apel-wi-fi-de-la-orange-este-disponibil-si-pentru-iphone/#respond
205

Serviciul apel Wi-Fi a fost lansat de Orange la sfârșitul anului 2015 și a fost disponibil pentru testare pe o gamă limitată de smartphone-uri cu Android.Acum, serviciul de apel Wi-Fi de la Orange este disponibil și pentru clienții Orange care folosesc smartphone-uri iPhone.Serviciul poate fi utilizat de astăzi pe iPhone 5c, Iphone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 și iPhone 7 Plus. 

orange-logo

Serviciul apel WiFi, disponibil atât la abonament, cât și la cartela PrePay, permite apelarea oricărui număr de telefon prin intermediul rețelelor Wi-Fi, chiar și în locurile care nu se află în aria de acoperire a rețelei mobile. Acesta este simplu de folosit, fără să fie nevoie de descărcarea unei aplicații dedicate sau de crearea unui cont, fiind integrat și disponibil nativ pe telefoanele compatibile.

Pentru utilizarea serviciului de pe smartphone-urile iPhone nu mai este necesară trimiterea unui SMS la numărul scurt 232. Este suficientă accesarea meniului Configurări  – Telefon  – Apelare Wi-Fi și activarea serviciul Apel Wi-Fi o singură dată. Utilizatorul trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile de utilizare a serviciului Apel Wi-Fi în momentul activării.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/orangelogo.png?fit=640%2C339&ssl=1

0 thoughts on “Apel Wi-Fi de la Orange este disponibil și pentru iPhone”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.