Vodafone Group a lansat serviciul „V by Vodafone”, permițând consumatorilor să conecteze milioane de produse electronice de acasă și de petrecere a timpului liber la rețeaua dedicată IoT globală a Grupului – cea mai mare de acest gen din lume.

Tehnologiile IoT aduc inteligența rețelei conectate la Internet la o gamă largă de dispozitive la locul de muncă, acasă și în mișcare. Estimările analiștilor sugerează că până în 2020 vor exista mai mult de 370 de milioane de electronice de consum și dispozitive inteligente de acasă capabile să se conecteze la rețelele mobile IoT din țările în care operează Vodafone, de la aproximativ 50 de milioane de astăzi.

v by vodafone

„V by Vodafone” este un sistem simplu pentru consumatori de a se conecta și gestiona dispozitivele IoT și o gamă de produse care include un dongle auto conectat, o cameră de securitate 4G, o locație pentru animale de companie și un tracker de activitate și un tracker pentru locație.

Strategia Vodafone pentru consumatorii de IoT se va baza pe experiența vastă a companiei în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor IoT pentru întreprinderi. Grupul este lider mondial în domeniul mobilității în IoT, cu 59 milioane de conexiuni IoT și o platformă internațională și de servicii pentru o gamă largă de aplicații critice pentru afaceri.

Noul mod simplu pentru consumatori de a conecta dispozitivele IoT

V by Vodafone cuprinde:

  • The dedicated IoT „V-Sim de Vodafone”. Cardul Sim va fi livrat în mod standard cu produsele electronice de larg consum activate de IoT, vândute de Vodafone de astăzi. „V-Sim by Vodafone” va fi de asemenea oferită de comercianții cu amănuntul terți anul viitor;
  • aplicație smartphone „V by Vodafone , oferind clienților o imagine de ansamblu unică și intuitivă a tuturor produselor activate de IoT înregistrate în contul lor. Configurarea fiecărui produs este simplă: clienții scanează un cod QR pe ​​ambalajul produsului pentru a-l înregistra și a adăuga taxa lunară la contul lor Vodafone mobil existent;
  • conectare automată directă la rețeaua internațională Vodafone IoT în oricare din cele 32 de țări. Clienții beneficiază de un mijloc simplu de a gestiona toate dispozitivele conectate de la o singură interfață oriunde s-ar afla și oriunde ar călători. Spre deosebire de dispozitivele Wi-Fi, produsele „V by Vodafone” sunt conectate constant oriunde există un semnal mobil;
  • un singur plan de preț lunar fix, la prețuri accesibile, pentru fiecare produs conectat la un „V-Sim de Vodafone”, ceea ce ușurează consumatorii să utilizeze mai multe produse compatibile cu IoT; și
  • în cursul anului 2018, Vodafone va lansa o nouă piață de produse online, deschisă dezvoltatorilor IoT, care vor extinde în mare măsură alegerea produselor pentru clienți.

Conceptul și gama de produse „V by Vodafone” au fost dezvoltate cu ajutorul unor cercetări cuprinzătoare care implică mai mult de 15.000 de consumatori în Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

Produse noi lansate

Vodafone sa concentrat pe lansarea a patru categorii de produse. Alte categorii vor urma în 2018.

Produsele vor fi disponibile pentru achiziționarea clienților actuali de telefonie Vodafone de astăzi în magazine Vodafone din Germania, Italia, Spania și Marea Britanie. Ele pot fi de asemenea achiziționate online la v.vodafone.com.

V-Auto by Vodafone utilizează aceleași tehnologii IoT dezvoltate de Vodafone pentru unele dintre cele mai avansate mașini conectate la nivel mondial. Donglele „plug and drive” pot fi adăugate la majoritatea vehiculelor de pe drumurile europene fabricate începând cu anul 2002. Dongle „V-Auto by Vodafone” este montat în mașină în câteva secunde de către client și este configurat în câteva minute.

Odată conectat, „V-Auto by Vodafone” adaugă următoarele capabilități unui vehicul compatibil.

  • Auto SOS: proprietarul mașinii va fi contactat și va primi asistență în caz de accident în țara de origine. Un apel automat va fi efectuat către serviciile de urgență dacă nu există un răspuns. Funcția Auto SOS oferă tipul de capacitate eCall care va fi o caracteristică obligatorie de siguranță instalată în toate autoturismele noi vândute în Uniunea Europeană începând din 2018, dar o face simplu și ieftin pentru milioane de vehicule mai vechi, tehnologie de economisire.
  • Find My Car : permite proprietarului masinii sa urmareasca locatia vehiculului.
  • Safety Score: oferă statistici privind performanțele de conducere pe fiecare călătorie. Acest lucru este ideal pentru a ajuta șoferii mai tineri sau lipsiți de experiență să-și îmbunătățească simțul drumului.

V-Camera by Vodafone este o cameră de securitate mobilă de înaltă definiție care se conectează automat la rețeaua IoT a Vodafone. Acest lucru permite clienților să instaleze monitorizarea continuă video la distanță a oricărei locații unde există acoperire 3G sau 4G.

V-Pet by Vodafone este un loc de urmărire a activității pentru câini și pisici. Proprietarii își pot urmări animalele de companie folosind o combinație de GPS și rețeaua mobilă și pot primi alerte pentru telefoane inteligente în cazul în care animalul lor se îndepărtează de pe o zonă desemnată. De asemenea, pot utiliza monitorul de activitate pentru a urmări mișcările animalelor de companie și modelele de dormit.

V-Bag by Vodafone este o cutie de carton avansată, geantă de mână și dispozitiv de urmărire, care ajută clienții să reducă riscul de furt sau pierdere. Clienții pot configura o alertă smartphone pentru a le notifica dacă un sac pleacă dintr-o zonă desemnată, cum ar fi un loc de joacă sau un bar aglomerat.

Directorul executiv al grupului Vodafone, Vittorio Colao, a declarat: „Internetul obiectelor vor începe deja să transforme modul în care funcționează întreprinderile. În decursul următorului deceniu, extinderea IoT pe piețele de consum va aduce o schimbare la fel de dramatică în modul în care oamenii își gestionează viața de zi cu zi, acasă și în timpul liber. „V de Vodafone” simplifică conectarea unei game largi de dispozitive cu funcții IoT, ajutând clienții să țină pe toată lumea și tot ceea ce contează pentru ei în siguranță și în siguranță. Așteptăm cu nerăbdare să aplicăm expertiza noastră de vârf în domeniul internetului pentru a ajuta consumatorii să facă cea mai mare parte din următoarea fază a revoluției digitale globale „.

Sursa și imaginea
adminTelecomiot,produse iot,V by vodafone,v-auto by vodafone,v-camera by vodafone,vodafone group
Vodafone Group a lansat serviciul 'V by Vodafone', permițând consumatorilor să conecteze milioane de produse electronice de acasă și de petrecere a timpului liber la rețeaua dedicată IoT globală a Grupului - cea mai mare de acest gen din lume.Tehnologiile IoT aduc inteligența rețelei conectate la Internet la o...