Dashlane dorește automatizarea parolelor în 2018

No Comment
, , , , Securitate https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/Dashlane1.png?fit=640%2C351&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/Dashlane1.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/securitate/dashlane-doreste-automatizarea-parolelor-n-2018/#respond
348

Fără parole nu am putea accesa/conecta la servicii web, sisteme de operare, conturi de e-mail, servicii de socializare și chat, jocuri, servicii de streaming, sau orice alt serviciu pe care aveți un cont de utilizator sau servicii care necesită un cont de utilizator.Pentru a gestiona aceste parole de pe diferite servicii, cel mai recomandat ar fi un manager de parole, care vă permit folosirea unor parole securizate și unice.

Dashlane1

Dashlane, producătorul managerului de parole Dashlane, dorește prin noul proiect Mirror să ofere utilizatorilor controlul asupra identității digitale, astfel încât datele de conectare și toate celelalte date de identificare digitale să fie sigure, accesate numai de dvs. și complet automatizate.

Prin proiectul Mirror, Dashlane dorește ”uciderea” parolei în 2018 prin introducerea unui set de inovații de produse care fac cererea, scrierea, schimbarea și memorarea parolelor aproape învechite și mai ușăr ca oricând cu importul automat și protejarea portofoliului de parole.

Project Mirror este procesul de automatizare pe care compania îl construește și este o evoluție a acelor tehnologii anterioare Dashlane.Există multe actualizări pe foaia de parcurs pentru inovare anul acesta în cadrul proiectului Mirror.Primul care urmează să fie lansat la începutul anului 2018 este Recuperarea contului critic.

Protecția critică a contului combină inovațiile anterioare Dashlane pentru a crea o experiență fără ficțiune pentru utilizatori.Într-un singur click, această caracteristică va importa și va securiza cele mai importante parole în Dashlane, identificând conturi cu grad ridicat de risc și resetând automat și securizat aceste acreditări.

dashlane

De pe dispozitivele dvs. iPhone sau Android, veți putea să identificați, să vă asigurați și să stocați cu ușurință întregul portofoliu de parole.În câteva secunde, protecția critică a contului vă va permite să vă conectați la conturile dvs. de e-mail, să scanați și să vedeți un raport detaliat privind contul critic și să blocați orice conturi pe care doriți să le protejați complet.

Mai multe informații și sursa.
https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/Dashlane1.png?fit=640%2C351&ssl=1

0 thoughts on “Dashlane dorește automatizarea parolelor în 2018”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.