Fraudă pe cardurile de credit ale persoanelor care au cumpărat produse de pe OnePlus

No Comment
, , , , Securitate https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/oneplus.png?fit=640%2C359&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/oneplus.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/securitate/frauda-pe-cardurile-de-credit-ale-persoanelor-care-au-cumparat-produse-de-pe-oneplus/#respond
207

Persoanele care au achiziționat produse de pe site-ul oficial OnePlus în ultimile luni cu cardul de credut, au raportat mai târziu activități suspecte pe cărțile lor de credit.Potrivit unei companii de securitate, problema ar putea fi asociată cu modul în care se face procesul de plată pe site-ul OnePlus.Site-ul este dezvoltat pe platforma Magneto eCommerce, o platformă care a fost vizată de mai multe ori cu fraude privind cărțile de credit.

oneplus

În ceea ce privește modul de plată, potrivit Fidus, interesant este că pagina de plată care solicită detaliile cardului clientului este găzduită pe site-ul ON-SITE. Aceasta înseamnă că toate detaliile de plată introduse, deși în scurt timp, trec prin site-ul OnePlus și pot fi interceptate de un atacator. În timp ce detaliile de plată sunt trimise unui terț furnizor după trimiterea formularului, există o fereastră în care codul rău intenționat poate să sifoneze datele cărții de credit înainte ca datele să fie criptate.

În prezent, pe forumul OnePlus peste 39 de utilizatori se plâng de o încercare frauduloasă privind cardurile lor de credit după ce le-au utilizat pentru cumpărături pe site-ul OnePlus.

Mai multe informații și sursa
https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/oneplus.png?fit=640%2C359&ssl=1

0 thoughts on “Fraudă pe cardurile de credit ale persoanelor care au cumpărat produse de pe OnePlus”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.