Top soluții de securitate din 2016

AV-Comparatives a publicat un raport care cuprinde cele mai bune soluții de securitate din anul 2016.În acest raport, AV-Comparatives spune că produsul de securitate al anului 2016 este Avira, deoarece acesta a oferit protecție maximă în toate testele produsului pe tot parcursul anului, acesta neavând nici o problemă în detectarea fișierelor, protecție reală și eliminarea malware-ului.

top antivirus 2016

De asemenea și Kaspersky și Bitdefender au avut performanțe impresionante în 2016, cu maxim de puncte marcate în toate testele.În plus, alte soluții de top sunt și Emsisfot, ESET, Tencent, ThreatTrak VIPRE, dar nu au reușit să obțină maximul de puncte în toate testele specifice din 2016.

În conformitate cu rezultatele oferite de AV-Comparatives, programele de securitate care au obținut cele mai bune rezultate generale pe tot parcursul anului 2016 sunt Bitdefender, Avira, Kaspersky, ThreatTrack VIPRE și AVG.Când vine vorba de fișiere detectate, cu peste 99,9% în toate testele sunt Avira și Kaspersky.

În cazul în care computerul a fost deja infectat și sunteți încăutarea unui produs de securitate pentru a elimina infecția, AV-Comparatives spune că cele mai bune instrumente de eliminare a malware-ului sunt Kaspersky, Tencent, AVG, Avira și Bitdefender.

Nu în ultimul rând, cele mai bune produse de securitate asupra performanței sistemului sunt Avast, Avira, Bitdefender, Emsisoft, ESET și Kaspersky.

Raportul este disponibil AICI.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/topantivirus2016.jpg?fit=640%2C329&ssl=1

0 thoughts on “Top soluții de securitate din 2016”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.