Naviki este o nouă aplicație lansată recent în versiune finală pentru Windows 10 Mobile.Această aplicație oferă cicliștilor cea mai bună planificare a rutelor și navigare pentru fiecare zi și rute mai scurte.Această aplicație oferă profile de planificare a călotoriilor, îălțimea și viteza, precum și un habitaclu convenabil, care arată imediat viteza, viteza medie, distanța parcursă și distanța până la destinație.

Naviki

De asemenea, Naviki înregistrează cu ușurință propriile trasee și le sincronizează cu site-ul www.naviki.org. Doar cu un singur click puteți transmite propriile rute planificate de pe site-ul naviki.org la aplicația de pe smartphone-ul cu Windows 10 Mobile.

Aplicația Naviki este complet gratuită, fără reclame și poate fi instalată numai pe dispozitivele mobile cu Windows 10 Mobile.

adminWindows 10 Mobile Appsciclism,naviki,planificare rută,rute,windows 10 mobile
Naviki este o nouă aplicație lansată recent în versiune finală pentru Windows 10 Mobile.Această aplicație oferă cicliștilor cea mai bună planificare a rutelor și navigare pentru fiecare zi și rute mai scurte.Această aplicație oferă profile de planificare a călotoriilor, îălțimea și viteza, precum și un habitaclu convenabil, care arată...