Microsoft a anunțat o listă cu smartphone-uri care primesc actualizarea Windows 10 Creators.Această listă conține doar 13 modele de smartphone-uri compatibile cu actualizarea Creators, iar smartphone-urile care nu acceptă actualizarea Creators nu vor mai primi numai actualizări cumulative.Deci, dacă sunteți Insider și smartphone-ul dvs. rulează o versiune cu actualizarea Creators, treceți pe canalul Release Preview pentru a primi doar actualizări de stabilitate, cu risc minim pentru dispozitivele mobile.

programul windows insider

Înainte ca Microsoft să anunțe aceste schimbări, utilizatorii doar puteau să oprească versiunile Insider Preview pentru un număr de maxim 7 zile, dar acum există mai multe opțiuni, cum ar fi:

  • Treceți la un program mai puțin riscant și mai puți frecvent– Comutați la o cadență lentă pentru riscuri reduse și actualizări lunare
  • Opriți pentru un timp actualizările– nu veți mai primi actualizări pentru un număr stabilit de zile
  • Continuă să ofere versiuni până la următoarea lansare de Windows– după ce următoarea versiune devine publică, veți fi excluși din orice actualizări viitoare.

Pentru a opri programul Windows Insider pe smartphone, în funcție de prioritățile dvs. alegeți una din cele  3 opțiuni și urmați pașii, de asemenea, puteți reactiva din nou programul Insider.Microsoft nu a oferit nici o informație concretă cu privire la ce se va întâmpla cu smartphone-urile care nu sunt compatibile cu actualizarea Creators, poate este doar o chestiune de timp până vom afla aceste informații.

adminWindows 10 Mobile Appsactualizarea creators,microsoft,release preview,smartphone,windows insider
Microsoft a anunțat o listă cu smartphone-uri care primesc actualizarea Windows 10 Creators.Această listă conține doar 13 modele de smartphone-uri compatibile cu actualizarea Creators, iar smartphone-urile care nu acceptă actualizarea Creators nu vor mai primi numai actualizări cumulative.Deci, dacă sunteți Insider și smartphone-ul dvs. rulează o versiune cu actualizarea...