AddBlock Plus este o extensie care blochează reclamele, aceasta fiind disponibilă pentru browser-ele web Mozilla Firefox, inclusiv pentru Firefox pentru dispozitive mobile, Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Android, etc.Această extensie blochează majoritatea reclamelor afișate pe site-urile web pe care le vizităm, folosind o listă cu filtre care blochează reclamele.

adb

Compania a anunțat chiar din luna decembrie 2015 că intenționează să sprijine noul browser web Microsoft Edge, odată ce extensiile vor fi activate.Acum că extensiile sun disponibile în browser-ul Edge, compania a confirmat că va lansa în curând extensia AddBlock Plus pentru browser-ul Microsoft Edge.

Sursa- AddBlock Plus

adminPluginsaddblock plus,blocare reclame,edge,extensie microsoft edge,microsoft edge
AddBlock Plus este o extensie care blochează reclamele, aceasta fiind disponibilă pentru browser-ele web Mozilla Firefox, inclusiv pentru Firefox pentru dispozitive mobile, Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Android, etc.Această extensie blochează majoritatea reclamelor afișate pe site-urile web pe care le vizităm, folosind o listă cu filtre care blochează reclamele. Compania...