CherryPlayer este o aplicație gratuită pentru sistemele de operare Windows care poate reda atât muzică și clipuri video stocate pe computer, cât și streaming multimedia din mai multe surse, cum ar fi YouTube, VK, sau chiar Twitch.De asemenea, prin intermediul acestuia puteți să ascultați diferite topuri de muzică de pe BBC, Billboard sau Last.FM, în plus, puteți căuta prin intermediul barei de căutare, atât muzică cât și conținut video de pe surse ca YouTube, Twitch, 4Shared sau VKontakte.

cherryplayer

De asemenea, dacă vă conctați la YouTube, VK sau Twitch, puteți obține mai multe beneficii, cum ar fi pe YouTube posibilitatea de a vede canalul dvs. abonamente, videoclipuri areciate și multe alte opțiuni.

cheryy player

CherryPlayer vine cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, de asemenea, utilizează resurse minime de sistem și vine cu codec-uri încorporate, ceea ce îl face de neegalat în funcționalitate ca și player multimedia.

adminSoftwarebbc,billboard,cherryplayer,player,program gratuit,streaming multimedia,twitch,windows,youtube
CherryPlayer este o aplicație gratuită pentru sistemele de operare Windows care poate reda atât muzică și clipuri video stocate pe computer, cât și streaming multimedia din mai multe surse, cum ar fi YouTube, VK, sau chiar Twitch.De asemenea, prin intermediul acestuia puteți să ascultați diferite topuri de muzică de...