Essential NetTools este un instrument de rețea, securitate și instrumente de utilizator care permit diagnosticarea și monitorizarea de rețea ale computerului.Acestă aplicație conține peste 15 instrumente care includ NetStat, care afisează o lista de conexiuni de rețea ale computerului inbound si outboand, inclusiv informațiile cu privire TCP deschise, porturi UDP, adresa IP, etc.

essential nettools

De asemenea, aplicația mai include instrumente de scanare a rețelei într-un anumit interval de timp, un scanner avansat de port TCP, instrument de monitorizare a rețelei care verifică periodic dacă o gazdă de servicii funcționeaza în rețea, cum ar fi HTTP sau server FTP.

Essential NetTools include și EmailVerify pot verifica dacă o adresa de e-mail este valabilă prin comunicarea cu serverul de e-mai corespunzator pe SMTP.SysFiles afișează cele cinci fișiere de sistem importante, servicii, protocol, rețele, gazde sau LMHosts.

Aplicația permite și monitorizarea WiFi cu WiFiMan, care prezintă adaptoare wireless instalate pe calculator, afiseaza rețelele disponibile si permite gestionarea profilurilor de conexiune.

Essential NetTools este o suită puternica de rețea pentru Windows, care conține instrumente individuale, dar și alte caracterisitici pe care alte aplicații de acest gen le ignora, cum ar fi verificare lista neagra IP, verificsarea unei adrese de e-mail prin SMTP, etc.

adminSoftwarediagnosticare rețea,essential nettools,monitorizare rețea,scanare rețea,securitate,wifi,windows
Essential NetTools este un instrument de rețea, securitate și instrumente de utilizator care permit diagnosticarea și monitorizarea de rețea ale computerului.Acestă aplicație conține peste 15 instrumente care includ NetStat, care afisează o lista de conexiuni de rețea ale computerului inbound si outboand, inclusiv informațiile cu privire TCP deschise, porturi...