Kingo Root este o aplicatie gratuita pentru Windows care va permite sa rootati dispozitivele mobile cu Android, aplicatia suporta peste 80 de dispozive, cum ar fi Samsung, Asus, Motorola, Google, LG, Sony, HTC, Alcatel, etc.Inainte de a incepe inradacinarea unui dispozitiv cu Android, verificati daca aveti activata otiunea Depanare USB pe dispozitivul mobil, in cazul in care nu este activata, trebuie sa activati aceasta functie.

Kingo Root

Odata instalata si deschisa aplicatia Kingo Root pe computer, aceasta va recomanda sa conectati dispozitivul la computer prin USB, iar aplicatia incepe instalarea driverelor necesare in mod automat.Odata ce dispozitivul dvs este recunoscut, aplicatia va afisa statusul ROOT impreuna cu unele informatii despre procesul de inradacinare.

Pentru a incepe procesul de Root, dati click pe butonul Root, iar instrumentul va incepe procesul de inradacinare a dispozitivului.Odata ce procesul este finalizat, veti fi informat daca inradacinarea a avut succes.Daca conectati un dispozitiv inradacinat deja, aplicatia va permite sa vaceti si UnRoot.

Cu aplicatia Kingo Root poate inradacina atat smartphone-uri cat si tablete si poate fi instalata pe sistemele de operare Windows.

Atentie: Utilizati acest instrument pe propria raspundere.

adminSoftwareînrădăcinare,kingo root,root android,unroot
Kingo Root este o aplicatie gratuita pentru Windows care va permite sa rootati dispozitivele mobile cu Android, aplicatia suporta peste 80 de dispozive, cum ar fi Samsung, Asus, Motorola, Google, LG, Sony, HTC, Alcatel, etc.Inainte de a incepe inradacinarea unui dispozitiv cu Android, verificati daca aveti activata otiunea Depanare...