OBS Studio este o aplicație gratuită care permite utilizatorilor să înregistreze video, inclusiv desktop-ul sar și live streaming.Programul srijină mai multe surse, inclusiv fișiere medi, jocuri, pagini web, ferestre de aplicații, webcam-uri, desktop, microfonul, etc.O înregistrare video poate fi salvată în diferite formate video, cum ar fi FLV, MP4, MOV, TS sau M3U8.

OBS Studio

De asemenea, acesta suportă live streaming prin intermediul serviciilor Twitch, YouTube, hitbox.tv, DailyMotion, Beam.tv, Livecoding.tv, Facebook live sau Restream.io.

Toate aceste surse de care dispune aplicația OBS Studio pot fi combinate, cu ar fi posibilitatea de a include un nstrument de dezvoltare web, o pagină din browser cu o preizualizare live a site-ului pe care îl actualizați și un microfon pentru a spune telespectatorilor ceea ce faci.

OBS Studio este complet gratuit și este compatibil cu sistemele de operare Windows 7, 8, 10, Mac OS și Linux.

adminSoftwareaplicație gratuită,facebook live,live streaming,obs studio,studio,twitch,windows
OBS Studio este o aplicație gratuită care permite utilizatorilor să înregistreze video, inclusiv desktop-ul sar și live streaming.Programul srijină mai multe surse, inclusiv fișiere medi, jocuri, pagini web, ferestre de aplicații, webcam-uri, desktop, microfonul, etc.O înregistrare video poate fi salvată în diferite formate video, cum ar fi FLV, MP4,...