Riot Isolator este un instrument pentru Windows care oferă o serie de instrumente de confidențialitate într-un singur pachet.Acesta oferă un număr mare de caracteristci care includ module pentru a împiedica software neautorizat să acceseze camera web, captruri de ecran, anti-keyloger, anti-exploit, golirea coșului de reciclare, etc.

riot isolator

De asemenea, Riot Isolator oferă posibilitatea de a monitoriza eficient rețeaua, RAM eraser, blocare volume USB nedorite sau toate.În plus, acest instrument oferă și un instrument de ștergere a fișierelor în siguranță, dar și posibilitatea de a debloca fișiere blocate, permițându-vă să le accesați.

Riot Isolator pentru Windows oferă câteva instrumente utile pentru ca utlizatorii să fie mai în siguranță în ceea ce privește viața privată.

adminSoftwareanti exploit,anti keiloger,confidențialitate,riot isolator,securitate,windows
Riot Isolator este un instrument pentru Windows care oferă o serie de instrumente de confidențialitate într-un singur pachet.Acesta oferă un număr mare de caracteristci care includ module pentru a împiedica software neautorizat să acceseze camera web, captruri de ecran, anti-keyloger, anti-exploit, golirea coșului de reciclare, etc. De asemenea, Riot Isolator...