Filemail- trimiteți fișiere mari rapid, ușor și securizat

No Comment
, , , web https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/filemail.jpg?fit=640%2C434&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/filemail.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/web/filemail-trimiteti-fisiere-mari-rapid-usor-si-securizat/#respond
311

Filemail este o aplicație care vă permite să trimiteți orice fișier oricărei persoane prin e-mail, rapid ușor și securizat.Filemail este cel mai simplu mod de a partaja fișiere de mari dimensiuni și nu este nici măcar necesar să vă înregistrați pentru a utiliza acest serviciu de transfer de fișiere.Cel mai simplu mod de a utiliza Filemail este prin intermediul browser-ului web și trebuie doar să introduceți adresa de e-mail a destinatarului, adresa dvs. de e-mail, subiectul, un mesaj și încărcați fișiere pe care doriți să le trimiteți.

filemail

Odată adăugate fișierele, dați click pe butonul ”Trimite” și în pasul următor este afișată o fereastră pop-up care vă permite să selectați valabilitatea/expirarea fișierelor trimise și alte opțiuni, iar apoi dați din nou click pe butonul ”Trimite”.După trimiterea fișierelor veți fi notificați și dvs. prin e-mail că fișierele au fost trimise, iar destinatarul va primi un e-mail cu link-ul de download al fișierelor.Fișierele pot fi descărcate într-o arhivă ZIP, prin Torrent sau cu FTP.

pe lângă versiunea web, Filemail este disponibilă și ca aplicație pentru Windows, Mac, Android, sau iOS, iar metoda de transfer este similară și prin intermediul aplicației ca și versiunea web.

De asemenea, Filemail dispune și de un instrument File Downloader, acesta oferă posibilitatea de a descărca fșiere de mari dimensiuni, iar în cazul în care conexiunea este întreruptă, poate fi reluat transferul de fișiere.

Filemail este practic o simpla aplicație online unde selectezi un fisier, scrii adresa cuiva si apesi ‘trimite’.Nu trebuie sa te ingrijorezi despre marimea fisierului, viteza de transfer sau despre pagini greoaie pentru descarcare. Destinatarul primește un link și descarcă fișierul.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/02/filemail.jpg?fit=640%2C434&ssl=1

0 thoughts on “Filemail- trimiteți fișiere mari rapid, ușor și securizat”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.