Action Toasts este o aplicație universală pentru Windows 10 care oferă o nouă modalitate de a face lucrurile rapid, fără a pierde conextul aplicației dvs. prin Centrul de Acțiuni a sistemului.Aplicația Acțion Toasts a primit o nouă actualizare care include coreții UI și îmbunătățirii de funcționalitate dar și funcții noi.

action toast

Noua actualizare a aplicației adaugă suport pentru OneNote, astfel, acum puteți trimite note rapide către OneNote direct din centrul acțiunii, fără a fi nevoiți să deschideți aplicația OneNote.De asemenea, în această actualizare include și suport lingvistic pentru Wikipedia și aplicația deschide acum link-uri Twitter în aplicație și nu pe site-ul web.

Action Toasts este încă în stadiul de dezvoltare beta, dar acesta va include și mai opțiuni în decursul actualizărilor viitoare.

adminWindows 10 Appsaction toasts,centrul acțiunii,onenote,wikipedia,windows 10
Action Toasts este o aplicație universală pentru Windows 10 care oferă o nouă modalitate de a face lucrurile rapid, fără a pierde conextul aplicației dvs. prin Centrul de Acțiuni a sistemului.Aplicația Acțion Toasts a primit o nouă actualizare care include coreții UI și îmbunătățirii de funcționalitate dar și funcții...