Microsoft a lansat aplicația Lockdown Designer, o aplicație care permite companiilor să gestioneze dispozitivele cu Windows 10 Mobile.Aplicația Lockdown Designer permite configurarea și crearea unui fișier XML de blocare pe care îl puteți aplica dispozitivelor care rulează Windows 10 Mobile, versiunea 1703.Un fișier XML de blocare determină aplicațiile și setările disponibile pe dispozitivul mobil.

lockdown designer

Cu această aplicație puteți so configurați și un aspect de personalizare pentru ecranul de pornire utilizând o simulare de la distanță din aplicație.De asemenea, Lockdown Designer vă ajută și să definiți mai multe roluri pentru utilizatorii de dispozitive și să configurați aplicațiile și setările pentru fiecare rol separat.

Notă: pentru a vedea ce versiune de Windows 10 Mobile aveți, accesați Setări – Sistem – Despre și vedeți informațiile despre dispozitiv.

Lockdown Designer poate fi instalată pe sistemele de operare Windows 10, permite gestionarea numai a dispozitivelor cu Windows 10 Mobile versiunea 1703.

adminWindows 10 Appsgestionare dispozitive mobile,lockdown designer,microsoft,windows 10,windows 10 mobile
Microsoft a lansat aplicația Lockdown Designer, o aplicație care permite companiilor să gestioneze dispozitivele cu Windows 10 Mobile.Aplicația Lockdown Designer permite configurarea și crearea unui fișier XML de blocare pe care îl puteți aplica dispozitivelor care rulează Windows 10 Mobile, versiunea 1703.Un fișier XML de blocare determină aplicațiile și...