Pages Manager for Facebook dispune acum de un design remodelat și vine cu o schimbare a logo-ului aplicației.Aplicația dispune acum d eo interfață curată și intuitivă, ușor de utilizat, atât pe dispozitivele mobile cât și pe ecranele mai mari ale PC-urilor sau laptop-uri.Cu aplicația Pages Manager for Facebook permite utilizatorilor să gestioneze toate paginile de Facebook.

pages manager for facebook

Această aplicație permite postarea, ștergerea sau partajarea starea de pagină, încărcarea fotografiilor, trimiterea și primirea mesajelor, comentarii sau răspuns la comentarii.De asemenea, putei fixa la start paginile de facebook pentru a obține notificări, chiar și atunci când aplicația nu este deschisă.

Aplicația Pages Manager for Facebook este disponibilă într-o versiune lite și o versiune premium care costă aproximativ 16 lei.

adminWindows 10 Appsfacebook,pages manager,pages manager for facebook,pagină facebook
Pages Manager for Facebook dispune acum de un design remodelat și vine cu o schimbare a logo-ului aplicației.Aplicația dispune acum d eo interfață curată și intuitivă, ușor de utilizat, atât pe dispozitivele mobile cât și pe ecranele mai mari ale PC-urilor sau laptop-uri.Cu aplicația Pages Manager for Facebook permite...