Odată cu lansarea Windows 10 Fall Creators Update, pe PC-urile sau laptop-urile compatibile va fi disponibilă și Realitatea Mixtă.Realitatea Mixtă este o pânză virtuală pe care o puteți personaliza cu aplicațiile și conținutul pe care îl doriți, în plus, veți putea să utilizați toate ce 20.000 de aplicații Windows universale în realitatea mixtă, transferând ceea ce utilizați cel mai mult pe PC într-o lume virtuală nouă.

windows mixed reality

Realitatea mixtă va fi încorporată în Windows 10, iar pentru a o utiliza veți avea nevoie de un PC și cu căști compatibile pentru realitatea mixtă.Pentru a afla dacă PC-ul dvs. suportă realitatea mixtă, Microsoft a lansat aplicația Windows Mixed Reality PC Check.

Aplicația Windows Mixed Reality PC Check vă va permite să verificați dacă PC-ul cu Windows 10 acceptă Realitatea Mixtă, în plus, vă sugerează modificările configurațiilor software și hardware care pot fi necesare.

adminWindows 10 Appsmicrosoft,pc check,realitatea mixtă,windows 10,windows mixed reality pc check
Odată cu lansarea Windows 10 Fall Creators Update, pe PC-urile sau laptop-urile compatibile va fi disponibilă și Realitatea Mixtă.Realitatea Mixtă este o pânză virtuală pe care o puteți personaliza cu aplicațiile și conținutul pe care îl doriți, în plus, veți putea să utilizați toate ce 20.000 de aplicații Windows...