Viber a anunțat că a deschis un program de testare beta a viitoarei aplicații universale Viber pentru Windows 10.Noua aplicație va sprijini toate dispozitivele cu Windows 10, dar echipa nu a oferit încă mai multe detalii despre această aplicație, iar utilizatorii care se înscriu în programul de testare beta vor afla mi multe informații când aplicația va fi disponibilă pentru aceștia.

viber beta

Utilizatorii pot participa la programul de testare beta a aplicației numai dacă au un PC, tabletă sau smartphone, completând acest formular online.Pentru a completă formularul trebuie să vă conectați cu un cont Google, introduceți numele dvs. o adresă de e-mail de la Microsoft asociată cu Windows Store, selectați dispozitivul pe care doriți să testați aplicația beta și dați click pe butonul trimitere.

Sursa

adminWindows 10 Appsviber,viber beta,viber windows 10
Viber a anunțat că a deschis un program de testare beta a viitoarei aplicații universale Viber pentru Windows 10.Noua aplicație va sprijini toate dispozitivele cu Windows 10, dar echipa nu a oferit încă mai multe detalii despre această aplicație, iar utilizatorii care se înscriu în programul de testare beta...