Battle of Helicopters este un joc de simulare multiplayer online care a fost lansat și pe platforma Windows.Acest joc de acţiune aeriană extraordinar include tehnologie 3D de ultimă oră, comenzi intuitive şi o experienţă de neuitat! Luptă cu jucători din toată lumea şi alătură-te forţelor pentru a-ţi alcătui clanul şi a lupta cu clanurile inamice.

battle of helicopters

Funcții:

– Jucători din întreaga lume care joacă în timp real

– Grafică 3D modernă! – Sistem de urmărire GPS

– Trape încălzite

– Rachete ghidate

– Module multiple de caractere.

– O mulțime de modele. Si camuflaj

– Mai multe câmpuri de luptă.

– Comenzi intuitive care vor fi apreciate atât de către jucătorii începători, cât şi de către cei experimentaţi Bătălii:

– Bătălii dinamice pline de acţiune non-stop.

– Căutări de bătălii pentru cei care nu se supără să mai câştige nişte bani în plus.

– Alegeţi bonusurile cu atenţie şi mişcaţi-vă mereu: “Cu cât staţi mai mult timp în viaţă, cu atât veţi doborî mai mulţi inamici”.

Jocul Battle of Helicopter poate fi instalat pe dspozitivle cu Windows Phone 8.1, Windows 8.1, Windows 10 Mobile și Windows 10.

adminWindows 10 Gamesbattle of helicopters,joc,multiplayer online,simulare,tehnologie 3D,windows 10
Battle of Helicopters este un joc de simulare multiplayer online care a fost lansat și pe platforma Windows.Acest joc de acţiune aeriană extraordinar include tehnologie 3D de ultimă oră, comenzi intuitive şi o experienţă de neuitat! Luptă cu jucători din toată lumea şi alătură-te forţelor pentru a-ţi alcătui clanul...