Odata cu anutul facut de Adobe cu privire la eliminarea aplicatiei Photoshop Touch di Google Play, compania anuta ca va lansa noi aplicatii de editare in Google Play.Adobe a lansat noile aplicatii pentru Android, aceste sunt, Photoshop Mix, Brush CC, Color CC si Shape CC.Photoshop Mix este o incercare de a inlocui Photoshop Touch si ofera unele functionalitati mult peste alte aplicatii de editare foto.

photoshop mix

Aplicatia va ofea posibilitatea de a imbina fotografii multiple si alte instrumente utile.De asemenea, dincolo de faptul ca veti gasi multe dintre optiunile de editare foto de baza, cum ar fi adaugarea de filtre sau decuparea, aceasta permite si partajarea fotografiilor nou editate direct pe site-urile de social media dorite, direct din aplicatie.

Pe langa Photoshop Mix, Adobe lanseaza aplicatiile specifice ale Creative Cloud, numite Brush CC, Color CC si Shape CC.Aceste aplicatii va permit sa creati propriile pensuli, palete de culori si grafica vectoriala.

Aplicatiile Adobe Photoshop Mix, Brush CC, Color CC si Shape CC sunt gratuite si pot fi instalate pe dispozitivele mobile cu Android 4.3 sau o versiune ulterioara.

adminAppadobe,android,brush cc,color cc,photoshop mix,shape cc
Odata cu anutul facut de Adobe cu privire la eliminarea aplicatiei Photoshop Touch di Google Play, compania anuta ca va lansa noi aplicatii de editare in Google Play.Adobe a lansat noile aplicatii pentru Android, aceste sunt, Photoshop Mix, Brush CC, Color CC si Shape CC.Photoshop Mix este o incercare...