Click2Chat- conversați pe WhatsApp cu numere de telefon necunoscute

No Comment
, , , App https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/08/click2chat.jpg?fit=534%2C480&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/08/click2chat.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/click2chat-conversati-pe-whatsapp-cu-numere-de-telefon-necunoscute/#respond
224

WhatsApp este o aplicație din ce în ce mai populară pentu conversații, singura problemă ar fi că pentru a putea conversa cu cineva, trebuie să adăugați persoana la persoanele de contact, astfel încât acesta să apară în lista dvs. WhatsApp.Click2Chat vă permite să conversați pe WhatsApp cu persoane pe care nu le aveți în lista dvs. de contacte în plus, beneficiază de funcții suplimentare, cum ar fi opțiunea de a programa mesaje sau să descărcați local conversații cu contactele dvs.WhatsApp, inclusiv video sau fotografii.

click2chat

Pentru a trimite mesaje numerelor pe care nu le aveți în lista de contacte WhatsApp, după instalarea aplicației Clik2Chat, trebuie să selectați codul țării, introduceți numărul de telefon și mesajul și dați click pe opțiunea Send Now, iar conversația va fi deschisă în fila de chat al WhatsApp.

În ceea ce privește funcția Send Later ”trimiteți mai târziu”, acestă funcție nu va trimite mesajul programat, ci vă notifică pe dispozitivul dvs. să nu uitați să trimiteți mesajul, mai exact, trebuie să trimiteți mesajul manual.

Click2Chat oferă  o modalitate simplă pentru a conversa cu o perosană chiar dacă nu îl aveți în lista de contacte WhatsApp.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/08/click2chat.jpg?fit=534%2C480&ssl=1

0 thoughts on “Click2Chat- conversați pe WhatsApp cu numere de telefon necunoscute”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.