Drywall 2 este o aplicație pentru Android care vă permite să particularizați fundalul smartphone-ului cu imagini de fundal unice.Aplicația dispune de peste 50 de imagini împărțite în șase categorii.Când deschideți aplicația după instalare, aceasta afișează imaginea de fundal existentă sau puteți explora alte imagini din fila ”Featured” sau puteți căuta imagini din diferite categorii aflate în fila ”Collections”.

drywall 2

Aplicația oferă posibilitatea utilizatorilor ca înainte de a seta o imagine de fundal să o poată decupa, roti sau oglindi imaginile pe orizontală sau verticală.De asemenea, aplicația oferă posibilitatea și de a descărca imaginile pe dispozitiv.

Aplicația Drywall 2 este complet gratuită, fără reclame sau achiziție în cadrul aplicației și poate fi instalată pe dispozitivele mobile cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

adminAppandroid,drywall 2,editare,imagini,imagini de fundal
Drywall 2 este o aplicație pentru Android care vă permite să particularizați fundalul smartphone-ului cu imagini de fundal unice.Aplicația dispune de peste 50 de imagini împărțite în șase categorii.Când deschideți aplicația după instalare, aceasta afișează imaginea de fundal existentă sau puteți explora alte imagini din fila ”Featured” sau puteți...