În ultima actualizare a aplicației Microsoft Edge beta pentru Android, Microsoft a integrat instrumentul AdBlock Plus care permite blocarea reclamelor.Dacă utilizați acest nou instrument, aveți posibilitatea să blocați toate anunțurile enervante de pe paginile web, dar și blocarea pop-up-urilor și alt conținut.

microsoft edge adblock

Pentru a activa AdBlock Plus în browser-ul Microsoft Edge, atingeți meniul trei puncte din partea dreapta jos, selectați setări, instrumente de blocare conținut și activați AdBlock Plus.

Trebuie să rețineți că această opțiune de blocare de conținut este disponibilă în Microsoft Edge beta.Probabil că în perioada imediat următoare opțiunea de blocare a reclamelor va fi disponibilă și în versiunea stabilă a browser-ului Microsoft Edge.

adminAppadblock plus,android browser,blocare conținut,blocare reclame,browser,microsoft edge
În ultima actualizare a aplicației Microsoft Edge beta pentru Android, Microsoft a integrat instrumentul AdBlock Plus care permite blocarea reclamelor.Dacă utilizați acest nou instrument, aveți posibilitatea să blocați toate anunțurile enervante de pe paginile web, dar și blocarea pop-up-urilor și alt conținut.Pentru a activa AdBlock Plus în browser-ul Microsoft...