Microsoft a lansat o nouă actualizare a apicației sale Microsoft Launcher pentru Android.Această actualizare a aplicației beta la versiunea 4.10 phase 1 aduce suport pentru control parental.Controlul parentar oferă posibilitatea părinților de a supraveghea activitatea copiilor lor și le pot vedea locația pe hartă.

microsoft launcher beta

Controlul parental adaugă un nou card numit ”Familie” și de aici puteți adauga un membru prin conectarea la un cont Microsoft prin intermediul browser-ului implicit de pe dispozitiv.Odată conectați, puteți urmări activitatea copiilor dvs.

Pentru a urmări activitatea copiilor este necesar ca părinții să aibă un smartphone cu Android 4.4 sau o versiune ulterioară și copii un smartphone cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

Dacă utilizați Microsoft Launcher Beta pe un dispozitiv cu Android, actualizați la cea mai recentă versiune pentru a beneficia de funcția de control parental.

adminAppandroid,control parental,microsoft,microsoft launcher
Microsoft a lansat o nouă actualizare a apicației sale Microsoft Launcher pentru Android.Această actualizare a aplicației beta la versiunea 4.10 phase 1 aduce suport pentru control parental.Controlul parentar oferă posibilitatea părinților de a supraveghea activitatea copiilor lor și le pot vedea locația pe hartă.Controlul parental adaugă un nou card...