SecurityEyes este o aplicație pentru Android cu ajutorul căreia puteți transforma un smartphone vechi într-o cameră de supraveghere.Aceasta funcționează atât ca servere și ca un mod client.Modul server trebuie instalat pe telefonul pe care doriți să-l transformați în cameră IP, iar modul client trebuie instalat pe smartphone-ul pe care doriți să gestionați camera de supraveghere, în plus, modul client poate fi instalat pe mai multe dispozitive, astfel încât toți utilizatorii pot accesa camera de supraveghere.

securityeyes

Caracteristici cheie

  • Control de la distanță
  • Acesta funcționează cu ecranul dezactivat pentru a economisi bateria în mod inutil
  • Detectează mișcarea
  • Salvează trei fotografii și videoclipuri similare atunci când detectează mișcare, cu posibilitatea de a încărca în Dropbox.
  • aparat de fotografiat live, vizualizare live streaming video.
  • Managementul al mai multor camere

securityeyes 2

Aplicația SecurityEyes poate fi instalată pe dispozitivele mobile cu Android 4.0.3 sau o versiune ulterioară și este încă în dezvoltare și pot apărea unele erori.

adminAppandroid,cameră de supraveghere,cameră ip,detectare mișcare,securityeyes,smartphone
SecurityEyes este o aplicație pentru Android cu ajutorul căreia puteți transforma un smartphone vechi într-o cameră de supraveghere.Aceasta funcționează atât ca servere și ca un mod client.Modul server trebuie instalat pe telefonul pe care doriți să-l transformați în cameră IP, iar modul client trebuie instalat pe smartphone-ul pe care...